OurPartners_bg

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

 

Здравите партньорски отношения винаги са били основен критерий за успеха на един бизнес. Поради тази причина, ръководството на РАПИД ПРОГРЕС ЕООД държи изключително много на своята партньорска мрежа и инвестира основна част от времето и дейностите си в тази насока. За кратката си история на българския и европейски пазар, екипът на Рапид Прогрес успешно е установил бизнес отношения с някои от основните световни CAD/CAM доставчици.

 

Започвайки своите бизнес отношения с DP Technology в началото на 2009 г., РАПИД ПРОГРЕС бързо печели доверието на SPACECLAIM, ASCON и CIMCO Integration. От Януари 2014 г., основен бизнес партньор на компанията е вече и DS SOLIDWORKS Corporation. Ръководството на Рапид Прогрес продължава да развива своята мрежа от партньори, за да може да отговори на нуждите на своите клиенти с възможно най-завършените бизнес решения.

Dassault Systèmes SolidWorks
DASSAULT SYSTÈMES SOLIDWORKS

DS SOLIDWORKS Corporation е основана през 1993 година с главен офис в Уолтъм, Масачузетс, САЩ. През 1997 година компанията става част от семейството на Dassault Systèmes S.A. (Франция) – световен лидер в разработването на решения за управлението на производството на продукти от различни индустриални отрасли. Софтуерните решения на компанията са концентрирани в следните сфери: инсдустриални приложения, медицина, наука, потребителски продукти, образование, технологии и транспорт.

DS SOLIDWORKS може да се похвали с над 2,719,805 инженери и дизайнери по цял свят, от 210,800 компании, използващи продуктите на SOLIDWORKS, за да превърнат проектите си от абстрактни идеи в иновативни продукти, допринасящи за едно по-добро технологично бъдеще.

DS SOLIDWORKS Corporation предлага 3D софтуерни приложения, които позволяват на потребителите да създават, симулират, публикуват и управляват ефективно своите технически данни. Продуктите на SOLIDWORKS разполагат с интуитивен и ергономичен интерфейс, което дава възможност за бързо разучаване и още по-бърза и лесна употреба, а интеграцията между тях, прави процеса на проектиране изключително ефективен и надежден. DS SOLIDWORKS насочва усилията на своите експерти и разработчици към повишаване на интуитивният и лесен подход в употребата на вложените инструменти, в резултат на което, все повече инженери, дизайнери и професионалисти от различни сфери на технологиите, могат да се възползват от предимствата на триизмерната виртуална среда, за да дадат живот на своите проекти.

www.solidworks.com

DP TECHNOLOGY ESPRIT
DP TECHNOLOGY

DP Technology е водеща световна компания, разработваща CAM (computer-aided manufacturing) софтуер с широк обхват на приложение. Това е компания, която се стреми към създаването на висококачествени, високотехнологични и широкоспектърни системи за програмиране на фрезови машини с ЦПУ, стругови машини с ЦПУ, многофункционални струго-фрезови машини с ЦПУ и цифрови машини за обработка чрез електронишкова ерозия.

DP Technology подсилва своята целенасоченост към техническо съвършенство, като влага почти 20% от годишните си приходи в проучвания, с цел усъвършенстване на разработваните софтуерни продукти. Благодарение на този подход, компанията успява да поддържа водещи позиции на световния пазар.

Главният офис на DP Technology се намира в Камарилио, Калифорния, САЩ. Компанията разполага с няколко екипа от разработчици, състоящи се от висококвалифицирани машинни и софтуерни инженери, базирани в Калифорния, САЩ и Флоренция, Италия. Дейностите по продажби и поддръжка се осъществяват главно в Европа, Азия, Северна и Южна Америка.

DP Technology е компания, която държи изключително много на успехите на своите потрбители. За успеха на компанията можем да съдим по хилядите потребители, доверили се на нейните софтуерни решения, благодарение на които успешно са разширили и продължават да разширяват своите производствени възможности.

www.dptechnology.com

CIMCO Integration
CIMCO INTEGRATION

CIMCO Integration разработва професионални софтуерни решения за оптимизиране на производството. Благодарение на широката мрежа от CAD/CAM/CNC доставчици и консултанти, разпространяващи и имплементиращи продуктите на CIMCO Integration, компанията е продала над 100 000 лицензирани копия на световният пазар. От 1991 г. до днес, редица предприятия от цял свят повишават своята конкурентоспособност, чрез оптималната имплементация и приложение на софтуерните решения, разработени от компанията.

CIMCO Integration поддържат непрекъснат процес на подобряване на своите продукти, което дава възможност на крайните потребители да използват най-новите технологии в сферата на индустриалната комуникация за задоволяване на техните бизнес нужди.

Главния офис и учебните центрове на CIMCO се намират в датската столица – Копенхаген, като това е базата където протичат основните дейности на екипа за продажби.

Продуктовата линия на компанията включва:

  • DNC – софтуер за съхранение, управление и трансфер на данни (основно NC програми, но не само) от/към машини с ЦПУ.
  • MDC – софтуерна система за събиране на данни и отчитане на събития от производството в т.ч. от машини с ЦПУ и универсални машини, от не цифровизирани работни места, информация за събития, подавана от служители (като причини за престой) и много други функционалности. MDC системата предлага мониторинг в реално време, анализ и отчитане на производствените резултати, OEE анализи, утилизация, незаетост и други.
  • CIMCO Edit – професионален редактор за NC програми с множество функционалности, спомагащи работата на технолог-програмиста, като управление на версиите и съхраняване на резервни копия, бакплот за обща верификация на NC кода, CNC-Calc за бързо генериране на NC код от чертеж (2D) и т.н.

www.cimco.com

ROBORIS

Roboris е основана през 2001 година от Mirko Sgarbi и Gianluca Bioli, които все още са собственици на копанията. Roboris разработва Eureka Virtual Machining, иновативно приложение за симулиране работата на машини с ЦПУ и програмиране на роботи (чрез CAD/CAM). Софтуерът се проектира и разработва изцяло от Roboris, което позволява персонализиране в дълбочина на всяко ниво. Roboris s.r.l. се намира в Navacchio (Cascina, PI), в сърцето на западната Тоскана, на 10 км от Пиза, на 5 минути от международното летище "Г. Галилей" и в близост до ЖП гарата.

www.roboris.it

Machining Cloud

Мисията на Machining Cloud е да осигури производствениците с единен източник за достъп до винаги актуални данни за продукти на водещи производители на металорежещи и металообработващи инструменти, приспособления и устройства за закрепване на обработваните изделия.

Чрез свързването на производителите с техните крайни потребители, Machining Cloud значително намалява чувството на неудовлетвореност и загубено времето за намиране, подбор и определяне на най-добрата употреба на инструменти и приспособления.

Чрез Machining Cloud , производителите нагледно представят описание, информация за геометрията и начин за употреба на техните продукти. Цялата информация е лесно достъпна за CAM системи, системи за симулация и верификация, софтуерни системи за управление на инструментални стопанства, пресетери, обработващи машини и друго производствено оборудване.

Machining Cloud е:

  • Облачно базирано приложение, разполагащо винаги с актуална информация, достъпна по всяко време от почти всяко устройство.
  • Неутрален към всички производители.
  • Отворен към всеки доставчик на софтуер или други данни за крайните потребители.
  • Стандартизиран, използвайки ISO13399, STEP, GTC, DIN4000 и MTConnect
  • Богат на функционалности софтуерен инструмент за Windows десктоп и Windows таблети, iPad и Android устройства.
  • Безплатно за крайните потребители.

www.machiningcloud.com

Back to top