newsletter-may-2018-bg


SOLIDWORKS

МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН
МАЙ 2018

COMPACT, ULTRA COMPACT AND X-SERIES:
 

Нашата водеща работна станция

Най-добрата работна станция, която някога е била тествана от списание DE по отношение на цена спрямо качество! Ускорен 3D CAD, дизайн и VFX приложения с APEXX S3 – най-бързата работна станция в света, конфигурирана с осмо поколение шестядрен процесор Intel® Core ™ i7 професионално овърклокнат до 4.8GHz и поддържаща три професионални графични процесора.

Изцяло новата работна станция BOXX APEXX S-класа се задвижва от най-бързите професионално овърклокнати процесори Intel®, които се намират в новото шаси със средно големи размери. Нашето високотехнологично течно охлаждане ви осигурява хладна, тиха работа, като същевременно поддържа безопасно и стабилно опериране със скорости до 4.8GHz. И в зависимост от опциите за конфигуриране, серията S-класа поддържа до 3 професионални GPU процесора и оставя място за мощен вътрешен потенциал за съхранение.

Нашата изключителна мобилна работна станция

Снабден с процесор от десктоп класа Intel® Core ™ i7, NVIDIA® GeForce ™ и Full HD дисплей, GoBOXX MXL VR може да бъде използван навсякъде, за да предостави впечатляващи VR преживявания в движение.

Той дава възможност за работа с комплексни 3D активи за разработване и внедряване на VR за мобилни устройстваи е идеален за разработчици на игри, VFX артисти, инженери и архитекти, готови да се гмурнат във виртуална реалност. С десктоп процесор от осмо поколение Intel® Core ™ i7, високотехнологична NVIDIA® GeForce ™ графика и до 64GB памет, GoBOXX MXL VR предоставя конски сили за предизвикателни и завладяващи виртуални преживявания.

Нашата ултра компактна работна станция

Творете по-бързо от всякога в 3ds Max, Revit, AutoCAD и др. с ултра компактния APEXX A1 с AMD Ryzen ™ PRO (до осем ядра) и NVIDIA® Quadro ™ или AMD® RadeonPro ™

Клас APEXX A-класа се захранва от процесори AMD 2nd Gen Ryzen ™ и е наличен в компактно работно шаси, идеално за разнообразни професионални дейности.

 

SOLIDWORKS PLASTICS – ПРАКТИЧЕСКИ СЪВЕТИ
Научете техниките, необходими за усъвършенстване на пластмасовите детайли

ГЛЕДАЙТЕ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА
 
 
 

Тази 60-минутна техническа презентация на SOLIDWORKS от продуктовия мениджър Лотфи Дербал ще ви научи как да използвате симулацията SOLIDWORKS® Plastics, за да оптимизирате вашето проектиране на пластмасови детайли и шприцовани форми.

Гледайте видеоклипа, за да научите:

  • Как да използвате SOLIDWORKS Plastics при шприцоване в матрица.
  • Процесът на шприцоване на множество материали и предизвикателствата, свързани с използването му.
  • Как да се сведат до минимум дисбалансите при запълване на матриците, наблюдавани при формите с множество кухини (ефектът BEAUMONT).
  • Разбиране на поведението на двойно пречупващите материали и как да използвате съответната геометрична мрежа във вашето приложение.
  • Най-добри начини да използвате SOLIDWORKS Plastics за пресъздаване на реалния свят.
 

Гледайте презентацията и научете уменията за да оптимизирате дизайна на пластмасовите производствени детайли

 

МУЛТИПЛИЦИРАНЕ И ГРУПИРАНЕ НА ТВЪРДИ ТЕЛА
 

Сам Камински

Инженер

Сам работи за DP Technology от май 2017г. Той е от Охайо, но се премества в Калифорния през 2015г. Завършва университета Case Western Reserve със специалност инженер механик. В свободното си време се занимава с физически дейности – баскетбол, йога, ходене и вдигане на тежести.

В това видео ще демонстрираме мултиплициране на твърди тела и свойства на групиране, за да се улесни създаването на фийчъри. Тази техника позволява по-лесно и интуитивно селектиране на под-елементи, което се използва при създаване или модифициране на различни фийчъри.


ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО