newsletter-april-2018-bg


SOLIDWORKS

МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН
АПРИЛ 2018


СИМУЛАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО В SOLIDWORKS
 

SOLIDWORKS Motion studies – представлява графични симулации на движението при сглобените единици. Симулацията на движение предполага, че всички детайли са твърдотелно-обемни тела и че по време на симулацията няма да настъпят деформации.

Къде и как да започнем?

За да стартирате движение в SOLIDWORKS, можете да кликнете върху раздела “Motion Study 1” в долния ляв ъгъл на потребителския интерфейс на SOLIDWORKS.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

 

ВЪВЕДЕНИЕ В ПРОЕКТИРАНЕТО НА ПАРАМЕТРИЧНИ МОДЕЛИ ЗА КОМПОЗИТНА ОБРАБОТКА
 


Крис Ридолфи започва работа в DP Technology малко след като завършва университета в Мичиган през декември 2016 г. със специалност “Машиностроене”. Той обича спорта и особено баскетбола. Наскоро Крис се запали по дартс и сега води своя лига в Чикаго.

В този видеоклип ще покажем как 5-осовата композитна обработка на ESPRIT използва параметричните линии на повърхностите, за да генерира пътя на инструмента. В повечето случаи повърхността на конструирания модел има естествени параметрични линии, различни от предпочитания път на инструмента. Тази демонстрация ще Ви покаже как да преодолеете този проблем, като създадете повърхност, която предлага по-добре структурирани параметрични линии чрез използване на модела за параметрична машинна обработка на проекта.


ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО
 
 


ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ РЕШЕНИЯ ЗА ИНОВАТИВНИ ИНЖЕНЕРИ
Свържете своите високотехнологични продукти със света с помощта на SOLIDWORKS

ПОЛУЧЕТЕ ДОСТЪП
 
 
 

Технологичните иноватори са известни не само с това, че използват най-модерните решения, но и с това, че доставят революционни продукти на пазара. Изобретателите на високотехнологични продукти трябва да създават изделия, които включват функционалности, създадени от различни инженерни дисциплини, докато навигират в непрекъснато променящата се глобална среда.

Със SOLIDWORKS имате огромна възможност да създадете следващото поколение високотехнологични иновации, които са по-бързи, по-леки, взаимно свързани и по-интелигентни от настоящите продукти.

За да научите повече за това, как SOLIDWORKS може да повлияе на бизнеса Ви, разгледайте съдържанието по-долу:

  • Прочетете бизнес примери, фокусирани върху това как да внедрявате иновациите с новите технологии
  • Прегледайте инфографията: “По-добър живот чрез технологии”
  • Гледайте видеоклипове и уеб-семинари по заявка за високите технологии
  • Чуйте отзиви от мениджъри на високотехнологични компании, които вече използват SOLIDWORKS и пускат продукти на пазара в рекордно кратко време
 

Получете достъп и вижте как SOLIDWORKS може да превърне Вашето високотехнологично решение от концепция в реалност