newsletter-mart-2018-bg

МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН
МАРТ 2018

АББ БЪЛГАРИЯ ЗАЛОЖИ НА SPACECLAIM И РАПИД ПРОГРЕС
 
 

РАПИД ПРОГРЕС затвърди своите позиции на водеща инженерингова компания и наскоро създаде още едно значимо партньорство с мултинационалната компания АББ.

От тази година фирмата ще засили своите мощности в България чрез въвеждане на 3D CAD продуктите Spaceclaim и Algoryx.

АББ е лидер в пионерните технологии, който проектира бъдещето на индустриалната дигитализация. Вече повече от 40 години компанията създава индустриално оборудване и системи базирани на дигитални процеси и комуникация. Продуктите ѝ придават ефективност, безопасност и продуктивност на индустриите и инфраструктурата по целия свят.

Вижте повече

Вече можете да изтеглите демо версия на SpaceClaim тук:


SpaceClaim Demo
 
 

ТЕХНИКА ЗА ФРЕЗОВАНЕ ПОД ЪГЪЛ С ESPRIT

 

Мат Дин работи като инженер по заявки в DP Technology в продължение на седем месеца. Той е роден и израснал в Роквил, Мериленд и завършва университета в Мериленд с бакалавърска степен по биоинженерство. В свободното си време се забавлява с голф, фитнес, туризъм и баскетбол. В нашето видео той ще представи техника за фрезоване под ъгъл с ESPRIT CAM.

При използване на операция за обработка на джоб върху фичър за джоб – когато диаметърът на инструмента е същият като ширината на прореза, ще получим път на инструмента с навлизане в материала под рампа с незначителна дължина по протежение на прореза. Решението е да се приложи операция за обработка на контур на същия фичър, с определени настройки на ”Strategy and Links“.


ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО
 
 

SOLIDWORKS СИМУЛАЦИЯ ОТ РЕАЛНИЯ ЖИВОТ
Разберете процеса на прецизните виртуални изпитания

ГЛЕДАЙТЕ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА
 
 
 

SOLIDWORKS Simulation е срещала изключителни предизвикателства от акули и дракони, но какво ще кажете за ситуации, свързани с ежедневните проблеми, които възникват във всеки един момент?

Тази задълбочена презентация на SOLIDWORKS от експертния инженер в областта на симулацията, Стивън Петрок, Ви запознава със света на симулацията и с елементите, необходими за успешното тестване на Вашите проекти в SOLIDWORKS.

След като изгледате презентацията ще разберете:

  • Теорията и математиката зад крайния елементарен анализ
  • Как да приложите кривата на напрежението и натоварването, за да идентифицирате точно евентуалните грешки в дизайна
  • Определянето на издръжливостта на материала във Вашите анализи
  • Необходимите стъпки, за да сте сигурни, че резултатите от тестовете са точни
 

Гледайте презентацията и вижте реалните процеси, необходими за успешен анализ в SOLIDWORKS