Eureka_bg

EUREKAEUREKA

Eureka поддържа кинематиката на всички познати металорежещи машини с ЦПУ и точно емулира най-популярните CNC контролите като Fanuc, Siemens, Heidenhain, Okuma, Mori Seiki, Mazak, Fidia, Selca, Osai, Num и много други. Отстраняването на материал се симулирана в реално време, същевременно с точна и надеждна детекция на колизии. Eureka Robot прави лесно offline програмирането на всяка роботизирана работна клетка с шест или повече оси, като се започне от пътя на инструмента, генериран от всяка CAD/CAM система. Поддържат се всички CAM системи, както и най-популярните роботи на пазара като ABB, Kuka, Fanuc, Motoman, Kawasaki, Staubli, Comau, Hyundai, Nachi.

EUREKA Virtual Machining 

Eureka GCode

Eureka изпълнява завършени 3D симулации на металорежещи машини, чрез прост и интуитивен графичен интерфейс, стартирайки с G-кода. Eureka спомага да се избегнат рисковете от повреждането на скъпи заготовки, повреждането на инструменти и приспособления за захващане, както и сблъсъци на движещи се части на ММ с ЦПУ в следствие на грешка в програмният G-код.
Научете повече за Eureka GCode 

Eureka Robot

В продължение на много години, Eureka е водещo приложение за програмиране на роботи за фрезови операции. Eureka дава възможност да се създадат модели и художествени предмети, съчетавайки гъвкавостта на 6 осен промишлен робот с надеждната технология на обработващ център с ЦПУ.
Научете повече за Eureka Robot 

EurekaMobile

Благодарение на EurekaMobile, всяка симулация, направена от Eureka Virtual Machining, може да бъде прегледана и анализирана навсякъде, на всяко мобилно устройство.
Научете повече за EurekaMobile 

EurekaCloud

EurekaCloud е услуга за симулация, която позволява пълна автоматизация на работния процес от проектиране до производство. Единственото изискване е, от CAD/CAM средата, да се експортират симулационни данни в споделена папка, автоматично наблюдавана от EurekaCloud.
Научете повече за EurekaCloud 

Back to top