Esprit_bg

 

ESPRIT CAM System
ESPRIT CAM System

ESPRIT е високопроизводителна, широкоспектърна CAD/CAM система за управление на пълната гама от машини с ЦПУ. Софтуерът обхваща всички приложения на металорежещите и металообработващите машини.
2-22 ОСНО СТРУГОВАНЕ


2–22 axis turning

Независимо дали търсите CAM софтуер, който да подобри традиционните стругови операции – от груба обработка, до нарязване на резби и финишна обработка – за по-бързи и по-точни резултати, или търсите как да максимализирате производителността на вашата инвестиция в многоосни стругови центри, ESPRIT е най-доброто решение за Вас.

2-5 ОСНО ФРЕЗОВАНЕ


2–5 axis milling

ESPRIT е лесен за използване при прости операции, но в същото време има възможност да се справи и с най-сложните фрезови операции. Независимо дали програмирате 2 1/2 осни или 5 осни детайли, ESPRIT Ви предлага мощен и лесен за употреба CAM софтуер, от който имате нужда.

2-5 ОСНА ЕЛЕКТРОНИШКОВА ЕРОЗИЯ


2–5 axis wire EDM

Независимо дали използвате вашата нишкова ерозия за малки серии детайли с висока точност или за големи серии детайли, Вие искате максимално да повишите ефективността на вашата инвестиция. Многократно опростете процеса на програмиране на детайлите, значително подобрете точността и намалете големината и сложността на вашата G-код програма като се доверите на ESPRIT.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ СТРУГОВО-ФРЕЗОВИ МАШИНИ, ПРОГРАМИРАНЕ НА B-ОС


многофункционални стругово-фрезови машини, програмиране на B-ос

Многофункционалните стругово-фрезови центри имат огромен потенциал за възвръщане на вашата инвестиция, но в същото време носят със себе си и огромни предизвикателства за програмиране на детайлите заради тяхната сложност. ESPRIT е правилния CAM софтуер, който може да се окаже ключов фактор в програмирането на такава многофункционална машина. ESPRIT е критичен избор, който ще определи високата продуктивност на вашата инвестиция.

ВИСОКОСКОРОСТНА 3 И 5 ОСНА ОБРАБОТКА


High-speed 3- and 5-axis machining

ESPRIT е автоматизиран, надежден и лесен за употреба високоскоростен 3 осен и 5 осен CAM софтуер. Използвайки знанието за обработка на материалите, остатъчния материал, интегрираната симулация и проверка ESPRIT предоставя бърз, безопасен и надежден CAM софтуер за голямо разнообразие от 3D операции.

ESPRIT е водещ софтуер заради иновативните си и оригинални разработки в областта на 5-осната обработка на свободни форми. За разлика от други CAM производители, разработващи и предлагащи единствено интерфейс и използващи за своите изчисления алгоритмично ядро, закупено от трети фирми, DP Technology връща повече от 20% от прихода си в своя R&D отдел. В следващата си версия ESPRIT ще предложи своя собствена интегрирана симулация и верификация на NC кода.
Високата ефективност и възможности на ESPRIT включват обработка на всякакъв вид геометрия на детайла (Solid, Surface или Wireframe), универсалните постпроцесори генерират G-код буквално за всяка машина, която е на пазара, възможността за симулация и проверяване на програмите дава оптимално качество и цялост на детайла. ESPRIT е 100% съвместим с Windows и предоставя удобна и позната среда за максимална продуктивност.

Абонирайте се за ESPRIT by DPTechnology канал

Back to top