3DMouse_bg

 

3Dconnexion
3Dconnexion
3DConnexion

3D CONNEXION е компания, която създава мощен и ергономичен хардуер, комбиниран с интуитивен и изключително лесен за употреба софтуер към него, като тази иновативна комбинация дава на своя потребител възможността да управлява най-популярните CAD приложения в света бързо и удобно. От 3D мишката SpaceMouse до CadMouse (CAD-Мишката), продуктите на 3D CONNEXION предоставят на CAD професионалистите един по-добър начин да взаимодействат с дигиталния свят, с възможности за естествено и прецизно позициониране на дигитални модели или изгледи, които не са възможни с употребата на никое друго устройство.

3D МИШКИ SpaceMouse 

Продуктите от тази серия (професионални и персонални) се грижат за позиционирането на модела или изгледа, върху който работите, като същевременно ви дава достъп до любимите приложни команди, освобождавайки обикновената мишка да извършва функциите, за които е създадена – да мести курсора, за да избира, редактира и създава. 3D мишките SpaceMouse ви предоставят и възможността за универсална: вече няма нужда да променяте настройките, когато преминавате от едно CAx (CAD/CAM/CAE) приложение в друго.

ПРОФЕСИОНАЛНА СЕРИЯ  SpaceMouse 

 • SpaceMouse®Enterprise  повече
  Идеалният продукт за вас, ако желаете да свършите вашата работа по възможно най-лесния начин (Създаден за върхова инженерна производителност).
 • SpacePilot®Pro  повече
  Идеалният продукт за вас, ако се нуждаете от всички възможни свойства за една 3D мишка.
 • SpaceMouse®Pro  повече
  Идеалният продукт за вас, ако сте CAD професионалист, прекарващ по-голямата част от работния ден в работа с 3D съдържание.
 • SpaceMouse®Pro Wireless  повече
  SpaceMouse®Pro, но с удобството на безжичното управление.
ПЕРСОНАЛНА СЕРИЯ  SpaceMouse 

 • SpaceMouse® Wireless  повече
  Стилен и интуитивен продукт, предоставящ удобството на безжичния контрол за управление и навигация на дигитално 3D съдържание.
 • SpaceNavigator®  повече
  Естествен начин да взаимодействате с вашите CAD данни на достъпна цена.
 • SpaceNavigator® for Notebooks  повече
  Компактен и олекотен модел, улесняващ употребата при чести пътувания.
ПРОФЕСИОНАЛНА СЕРИЯ  CadMouse 

 • CadMouse® Wireless  повече
  Професионална мишка, разработена по отношение на производителност, прецизност и лекота на използване за инженеринг в CAD.
CAD professional  CadMouse 

CadMouse е първата мишка в света за CAD професионалисти, предоставяща им истинска прецизност в процеса на проектиране. С елегантния си и ергономичен дизайн, този инструмент за навигация създава нужния комфорт на CAD дизайнерите, благодарение на добавени бутони за по-бърза и лесна употреба. В резултат на създадените благоприятни работни условия се наблюдава значителен ръст в нивата на продуктивност и прецизност на създадените проекти.  повече

Back to top